ORIGINEEL HUWELIJKSCADEAU

Ohjee, ze gaan trouwen en hebben geen verlanglijst of als kadotip.. de envelop. En jullie geven niet zo graag geld of zijn juist op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor de bruiloft? Geef het bruidspaar een herinnering voor het leven: een bruiloft videograaf voor het vastleggen van de mooiste dag van hun leven! Of het nu je zoon, dochter, broer, zus, vriend of vriendin is, voor zo'n gaaf cadeau zullen ze je eeuwig dankbaar zijn. Letterlijk, want het is toch fantastisch om op ieder gewenst moment nog eens terug te kunnen kijken naar de mooiste dag van je leven? En dit te kunnen delen met al je vrienden en familie?

Een mooie weergave van de bruiloft is al mogelijk vanaf € 949,-. Wat daarbij inbegrepen is vind je terug op de pagina met tarieven. Neem een kijkje in mijn portfolio om voorbeelden te zien van bruidsparen die eerder voor MyWeddingVideo.nl kozen.

Same day edit

Maak het geheel compleet door de feestavond bijzonder te openen met een vertoning van de video op groot scherm! Spectaculairder kun je de avond niet openen. Informeer naar de mogelijkheden.