OVER WENDY

Wie ben ik... In de zomer van 2013 ben ik zelf in het huwelijksbootje gestapt met Sander. Ik woon in Nieuwerkerk aan den IJssel, ben in oktober 2015 mama geworden van dochtertje Evie, heb 3 katten (Hennie, Humor en Beer), hou van sporten, lekker eten, zonvakanties en wintersport.

Begin 2011 filmde ik mijn eerste bruiloft. Wat gaaf, wat een super mooi bruidspaar, wat een reacties. Dit wilde ik vaker doen! Meer experimenten, zelfstudie, investeringen, trainingen en workshops volgden en MyWeddingVideo.nl is hiervan het resultaat.

Het vastleggen van liefde, dat is wat ik doe. Een mooier vak bestaat niet! Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Bekijk dan de trouwvideo's in m'n portfolio.

WERKWIJZE

Op het moment dat jullie geïnteresseerd zijn in MyWeddingVideo.nl maken we een vrijblijvende Skype- of FaceTimeafspraak om allereerst kennis te maken. We nemen meteen jullie wensen door en bekijken of hier één van de pakketten bij aansluit. Is de klik er en gaan jullie akkoord met de toegestuurde offerte dan zetten we de datum vast en zien jullie me op jullie trouwdag. Afhankelijk van jullie pakketkeuze ga ik 's avonds (bij same day edit) of achteraf met de montage aan de slag. Jullie bepalen de muziek die onder de film geplaatst moet worden. Het eindresultaat krijgen jullie binnen 10 weken op een usb-stick toegestuurd (afhankelijk van seizoen).

Vragen? De meest voorkomende vind je terug op de FAQ pagina. Staat jullie vraag er niet tussen, neem dan telefonisch of via e-mail contact met me op!