MySlomoVideo.nl

Bruiloften, verjaardagen, jubilea, personeelsfeesten etc. Wat in Amerika al een paar maanden de nieuwe trend voor bruiloften is, is nu ook in Nederland: de slow motion video booth. Natuurlijk niet alleen inzetbaar voor bruiloften maar voor ieder feest.

Na de lancering van MyWeddingVideo.nl in 2012 en een succesvol trouwjaar in 2013, vond ik dat 2014 het jaar moest worden voor de introductie van een nieuw videoproduct. En dat is gelukt met de lancering van MySlomoVideo.nl. Op de vele bruiloften die ik vast heb mogen leggen heb ik regelmatig photobooths, polaroid camera's of varianten daarvan voorbij zien komen. Een ontzettend populaire tijdsbesteding voor tijdens het feest met als resultaat hilarische plaatjes aan het einde van de avond.

Dat moest toch ook in een videovariant kunnen? En ja, dat is gelukt! Met de lancering van MySlomoVideo.nl wordt nu ook de Nederlandse markt bedient. Of het nu een bruiloft is, de verjaardag van opa of het 50-jarig bestaan van de zaak. Elk feest zal op een bijzonder hilarische manier herinnerd worden in de aanwezigheid van een slow motion video booth. Nieuwsgierig geworden? Bekijk het filmpje hieronder of ga naar www.myslomovideo.nl.