REVIEWS

Dat een bruiloft video een grote toegevoegde waarde heeft, hebben jullie wellicht al bedacht maar hoe gaat dat nou precies in z'n werk? Is het niet vervelend dat er nog een extra camera op jullie gericht is? Deze vraag krijg ik regelmatig, daarom deel ik graag de ervaringen van bruidsparen die jullie zijn voorgegaan. Hierin vertellen bruidsparen o.a. hoe zij de aanwezigheid van MyWeddingVideo.nl hebben ervaren.

Renée & Ward | getrouwd op 08.12.2018

"Voor de grote dag hebben we uitgebreid met Wendy gesproken via FaceTime, dat was meteen erg gezellig. We hebben in dat gesprek onze wensen en ideeen uitgewisseld. Op de dag zelf was het super ontspannen met Wendy erbij, geen geforceerde shots (waar ik zelf niet zo van hou..) maar de hele dag een relaxte ontspannen sfeer. Het resultaat is geweldig, we hebben de film al zo vaak gekeken, steeds zie je weer andere dingen. We hadden niet verwacht dat een film van je huwelijk zo’n grote toevoeging zou zijn bij het nagenieten. De film is geweldig en we zijn super blij hoe Wendy deze gemaakt heeft, fantastisch. Ik zou myweddingvideo aan iedereen aanbevelen!"

 

Lisa & Markus | getrouwd op 08.09.2018

"We have met Wendy on a friend’s wedding a while ago. Since we have been so impressed by her work, we wanted to have her on our wedding as well and we were very happy that Wendy was ready to drive all the way from Rotterdam to our Wedding near Frankfurt, Germany. She was the perfect choice and the video she made has blown us away. Wendy managed to captured all the important moments and the whole atmosphere of the day and made a beautiful movie out of it. We cannot stop watching it :) Wendy is a very nice and fun person and it was a pleasure working with her. We can definitely recommend her. Thanks for everything, Wendy!"

 

Florien & Calvin | getrouwd op 11.08.2018

"Na mijn geweldige aanzoek op vakantie hebben we bij terugkomst gelijk Wendy geïnformeerd of ze onze bruiloft wilde vastleggen! We hebben haar eerder ontmoet bij de bruiloft van onze beste vrienden. We waren toen al onder de indruk.

Wendy is een kanjer! Ze heeft onze dag vastgelegd in een fantastische film, familie en vrienden iedereen staat er op. Ze is professioneel en wij voelde ons meteen op ons gemak. Ik zou haar aan alle mooie bruiloften die gaan komen voor het volgende jaar zeker adviseren. Wendy!! Nogmaals super bedankt. Ga door met je plezier en passie, we vinden je een topper!"

 

Mandy & Kevin | getrouwd op 10.08.2018

"Wat zijn wij blij met onze keuze voor MyWeddingVideo.nl voor onze bruiloftsvideo!! Al vanaf het eerste contact via Skype hadden wij een leuke klik met Wendy. Het is duidelijk dat ze weet waar ze het over heeft en geeft goede tips en adviezen.

Het uiteindelijke resultaat is waanzinnig mooi geworden. Op het moment dat wij de same day edit zagen waren wij verbluft en ook vele genodigden met ons. Wendy heeft duidelijk een goed oog voor stijl en romantiek. We waren zo verbaasd hoe goed het haar gelukt is alle bijzondere momenten die wij hebben ervaren (en ook momenten die wij zelf gemist hebben) van een lach en een traan vast te leggen. Daarnaast is Wendy ook nog eens een erg fijn mens als persoon. Ze is geduldig, denkt goed mee, hartelijk en is lekker enthousiast. Het verbaasde ons dan ook niet dat ze het goed kon vinden met onze genodigden en de fotograaf.

Kortom, Wendy is een toppertje! Helaas trouwen we maar een keer. Al denken we wel dat we elkaar vast nog wel eens gaan zien.. we willen namelijk niet meer té lang wachten met kinderen ;)"

 

Michelle & Frank | getrouwd op 19.05.2018

"Lieve Wendy! Om jou te vragen voor onze bruiloft was werkelijk de allerbeste keuze ooit! Nog geen week later zitten wij, de door jou gemaakte geweldige clip, telkens opnieuw te bekijken met tanen in onze ogen. Wat heb jij alles ontzettend mooi vast weten te leggen op deze speciale dag! Je bent sociaal, spontaan, heerlijk in de communicatie, niet op de voorgrond aanwezig en je levert echt vakwerk! Kortom je bent echt een kanjer! Bedankt dat jij er bij was op deze geweldige dag! Je hebt hele mooie dierbare herinneringen voor altijd vastgelegd voor ons.... deze zijn zoveel waard voor ons!"

 

Marjan & Piet | getrouwd op 24.12.2017

"Wendy heeft onze trouwdag op 24 december vastgelegd en wat zijn we hier blij mee. Ze was er de hele dag en zo spontaan en vrolijk! Ze heeft momenten gefilmd die ons zelf die dag ontgaan zijn. Helemaal tof. We hebben de film al diverse malen gezien en het blijft fantastisch. Wendy ontzettend bedankt. Veel liefs en veel succes in de toekomst!"

 

Annebet & Gerrit | getrouwd op 27.10.2017

"We konden niet wachten op onze trouwclip... maar het was het wachten meer dan waard! Wat een geweldige film, een bijzonder mooie herinnering aan een fantastische dag. Onze lieve vrienden en familie zo mooi in beeld gebracht. En wat leuk om de feestavond met een knaller van een same day edit te beginnen. Ook de reactie van onze gasten hierop was te gek! Wendy bedankt, het was super om jou en Cathy de hele dag bij ons te hebben. Jullie zijn een heel fijn duo met een perfect inlevingsvermogen en jullie hebben samen onze dag zo mooi dubbel in beeld gebracht. Nogmaals onze complimenten, wij genieten (oneindig) na!"

 

Trudy & Jos | getrouwd op 29.09.2017

"Een videograaf op onze bruiloft? Dat was niks voor ons! Iemand met een enorme camera die de hele dag enorm zichtbaar is, leek ons enorm hinderlijk. Gelukkig kwamen we via Cathy van Dubbel In Beeld in contact met Wendy. Na twee gezellige telefoongesprekken en het bekijken van voorbeelden op haar website waren we overtuigd: Wendy mocht onze dag vastleggen! Zonder te overdrijven kunnen we nu zeggen dat dat de beste beslissing voor onze trouwdag was. Wendy was gezellig aanwezig en we zijn ons nauwelijks bewust geweest van de (kleine!) camera. En het resultaat was prachtig! Zowel de same day edit versie als de “eindversie” kijken we nog regelmatig met heel veel plezier terug. En we hebben enorm veel complimenten van onze bruiloftsgasten gekregen. Wendy heeft een enorm goed oog voor detail en heeft niet alleen ons, maar ook onze dierbaren mooi in beeld gebracht. Kortom: een prachtige en waardevolle herinnering aan onze mooiste dag!"

 

Elisah & Christian | getrouwd op 13.09.2017

"Op 13 september 2017 gaven mijn man en ik elkaar het ja-woord in Toscane. Daar moest natuurlijk ook een video van worden gemaakt. Na een rondje googelen kwamen we op de website van Wendy terecht en wat bleek: zij had al eens bruiloften in Toscane gefilmd. Nadat we deze video's bekeken op haar site, wisten we het zeker: daar moeten we even mee bellen. En zo geschiedde. Tijdens het belletje was er al een leuke klik; Wendy wilden we graag bij onze dag hebben en ze bood aan om ook de avond ervoor (de Pizza Party) te filmen. Dat vonden we extra leuk, omdat dit ook een zeer feestelijke avond was én het begin van onze vierdaagse bruiloft. Voorafgaand aan onze bruiloft belden we nog eens om alles af te stemmen en kwam ze met goede tips. Daar houden we van: iemand die met ons meedenkt.

Op de dag zelf was Wendy aanwezig op alle belangrijke momenten, maar op het moment zelf hebben we totaal geen idee gehad dat Wendy er was. Ze gaat haar eigen gang en je merkt niet eens dat ze er is. Toen wij achteraf de video bekeken, verbaasden we ons dat ze echt niets heeft gemist. Ontzettend knap. Van onze gasten kregen we achteraf te horen dat ze zo professioneel te werk ging. Ook leuk: ze had een Fiat 500 gehuurd en die gebruikten we ook voor de video. Toch een extraatje waaraan ze dacht.

Daarnaast is Wendy natuurlijk ook gewoon een hele leuke, gezellige meid. Helaas trouwen we maar één keertje, maar mochten we ooit onze bronsen, zilveren (of doe eens gek: gouden!) huwelijk vieren, dan weten we in ieder geval wie we moeten bellen. Wendy raden we zeker aan als videograaf en we vinden het bijzonder dat zij de mooiste dagen uit ons leven heeft vastgelegd in een video. Lieve Wendy, dank je wel voor alles!"

 

Anne & Sebastiaan | getrouwd op 02.09.2017

"A big shout out to Wendy van MyWeddingVideo!! Wij kunnen niet gelukkiger zijn met de keuze voor MyWeddingVideo voor de vastlegging van onze huwelijksdag!

Ongelooflijk gaaf om de aaneenschakeling van waardevolle geluksmomentjes keer op keer te kunnen beleven door Wendy en haar oog voor detail, haar superwoman-power om alle momenten die zó veel bevatten vast te leggen!! Buiten haar professionele kwaliteiten is Wendy bijzonder vriendelijk, humoristisch en zorgt ze ervoor dat je je gelijk op je gemak voelt. Heel prettige eigenschappen voor iemand die je de hele dag om je heen hebt!"

 

Amber & Robbert | getrouwd op 01.09.2017

"Super ervaring! Wij zijn echt heel blij met onze video en de samenwerking met Wendy. Heel relaxed en rustig en met zo veel gevoel onze clip gemaakt! Ik kan er naar blijven kijken! Het enige jammere was dat de drone-beelden bij ons helaas niet gelukt zijn, die hadden wij graag in de clip gehad maar verder echt helemaal top! En wendy kun je prima op je feestje en om je heen hebben, we zouden het zó weer doen en dan zeker met Wendy erbij!"

 

Elke & Sebastiaan | getrouwd op 14.07.2017

"Op 14 juli 2017 heeft Wendy onze bruiloft vastgelegd. Het weer werkte in eerste instantie helemaal niet mee, maar later kwam de zon toch kijken. Ik had overdag al door dat Wendy erg professioneel te werk ging, maar kreeg dit naderhand ook van andere mensen te horen. Het mooiste was dat vooral tijdens de ceremonie we totaal niet door hadden dat ze er was, maar nu we het eindresultaat gezien hebben zijn we echt verbaasd hoe ze al die mensen, reacties en knipogen vast heeft kunnen leggen - en dan ook nog vanuit fantastische hoeken. Heel professioneel en een geweldig resultaat, de clip zullen we nog vele jaren terug kijken. Bedankt, van ons allebei!"

 

Laurenza & Pim | getrouwd op 07.07.2017

"Wil je een super gave/mooie/ontroerende video van je bruiloft; dan moet je bij Wendy zijn! In één woord; GEWELDIG! Wendy is een super professionele en hele gezellige en fijne videograve die op een super fijne manier je begeleid tijdens de dag en zo een schitterende video hiervan creëert!"

 

Lisette & Stan | getrouwd op 01.07.2017

"In 1 woord! TOP... Wat is Wendy een geweldige vrouw. Een fijn mens om mee samen te werken. Ze heeft onze bruiloft onwijs mooi weten vast te leggen. Niemand van de gasten wist wat ze van een videograaf moesten verwachten. En nu willen anderen het ook. Kortom DOEN. Dank je wel Wendy!"

 

Wendy & Hans | getrouwd op 23.06.2017

"Op onze trouwdag heeft Wendy voor een onuitwisbare herinnering gezorgd: van 's ochtends tot 's avonds de meest prachtige opnames gemaakt en professioneel gemonteerd tot een kippenvel-moment in de avond."

 

Olivia & Olivier | getrouwd op 17.06.2017

"Wendy heeft afgelopen zomer een prachtig filmpje gemaakt van ons huwelijk. Het was ook heel fijn om met haar te werken. Ze luisterde bijvoorbeeld erg goed naar wat we wel of niet wilde. Wendy is een topper!"

 

Judith & Erik | getrouwd op 10.06.2017

Lieve, lieve, allerliefste Wendy!

"Wauw! Wat zijn wij ongelofelijk blij met jou! We zijn vanaf de eerste keer dat we je zagen begonnen met lachen en we zijn er daarna niet meer mee opgehouden. Het was voor ons zo vanzelfsprekend om jou de hele dag om ons heen te hebben. Dit begon gelijk al 's morgens met alle gasten bij het zwembad.. en vanaf daarna ben je lekker je eigen pad gaan volgen om de meest schitterende momenten vast te leggen. Het was ontzettend fijn en gezellig om jou bij het aankleden erbij te hebben.. of juist, zoals Erik zei: Wendy was erbij, maar ik heb er niets van gemerkt. Toen de ceremonie eenmaal begon hebben we je eigenlijk helemaal niet meer gezien, maar wauw, wat heb je er iets moois van gemaakt. Iedere keer weer als we de film kijken (inmiddels al meer dan 100x) zijn we weer in Italië en herbeleven we het opnieuw. We kunnen niet vaak genoeg dank je, dank je, dank je wel zeggen. Je bent fantastisch!"

Veel liefs, Erik en Judith

 

Mireille & Dennis | getrouwd op 27.05.2017

"Wendy heeft onze onvergetelijke intieme bruiloft in Italië eind mei gefilmd. Vanaf het eerste contact klikte het gelijk en Wendy was zo ontzettend enthousiast om naar Italië te komen. Dat voelde direct goed. En wat was het fijn om Wendy hierbij te hebben. Zo lief, zorgzaam, deskundig en hartelijk! Een geweldige persoonlijkheid. Ze wist precies wat ze deed en heeft op een onzichtbare manier prachtige en bijzondere momenten zichtbaar gemaakt in onze korte clip. Ongelofelijk knap hoe zij onze persoonlijke momenten wist te pakken met haar camera. Zo puur en echt zoals we zijn. Ook onze kinderen staan er zo mooi op. We kijken de clip keer op keer opnieuw en dan zijn we zo weer op onze fantastische romantische plek in het pittoreske Italië waar we getrouwd zijn. De beelden ontroeren telkens weer opnieuw en iedereen die er naar kijkt krijgt tranen in zijn ogen. De film is zo mooi geworden dat iedereen die hem kijkt steeds weer opnieuw wil kijken. Wij raken zelf ook niet uitgekeken... Wendy, bedankt dat jij deel uit maakte van ons team. Je bent geweldig om mee samen te werken en ik kan je dan ook aan iedereen die een prachtige levende herinnering wil hebben van harte aanbevelen. We zullen altijd even aan je denken als we onze clip zien. Ook de film zal prachtig worden. Daar zijn we van overtuigd. 1000x dank!"

 

Anne Marijn & Alexander | getrouwd op 20.05.2017

"Wendy heeft het ongelooflijke talent om de mooiste momenten te vangen en vast te leggen! Naast dat ze een heel fijn persoon is om om je heen te hebben gedurende je huwelijk, weet ze zichzelf ook onzichtbaar te maken zodat je niet eens door hebt dat ze aan het filmen is. We hebben enorm veel complimenten gekregen over de same-day-edit en het uiteindelijk eindresultaat is fantastisch!"

 

Nicole & Tim | getrouwd op 05.05.2017

"We zijn erg tevreden over my Wedding Video. Vanaf het eerste contact hadden we een zeer goed gevoel bij Wendy. Ze heeft zich tijdens onze dag super flexibel opgesteld en heeft de mooiste shots gemaakt zonder daarbij de fotograaf of de gasten ten last te zijn. Het resultaat was fantastisch! We hebben van heel veel mensen super positieve reacties gekregen over de film die precies de juiste snaar van de dag wist te raken. We kunnen Wendy aan iedereen aanbevelen!"

 

Iris & Tom | getrouwd op 14.04.2017

"Wendy is super in wat zij doet. Prachtige beelden en ontzettend mooi filmpje gemaakt van de mooiste dag van ons leven. Dank lieve Wendy!!"

 

Ann & Stijn | getrouwd op 17.12.2016

"Onbeschrijfelijk, wat zijn wij blij met de video! We genieten er nog vaak van. Als we de video laten zien aan mensen, hoeven we er niets bij te vertellen, het spreekt voor zich. De bewegende beelden laten zo mooi de dag en de sfeer zien. Het is bijzonder om te zien, dat Wendy in staat is om de kleinste bijzondere en intieme momenten vast te leggen. Ze is op het juiste moment op de juiste plaats, zonder dat het voelt of er een camera op je gericht staat. Daarnaast is Wendy een ontzettend leuke en lieve vrouw, die van te voren heel goed luistert naar je wensen. Op de huwelijksdag heb je door haar professionele manier van werken niet in de gaten dat ze er is. Wij bevelen Wendy van harte aan bij iedereen. Een video is zo'n waardevolle herinnering!"

 

Eveline & Stein | getrouwd op 16.12.2016

"Zeer tevreden met onze wedding video:) Wendy is een leuke, spontane meid die weet hoe ze jouw mooiste dag van je leven op beeld moet brengen."

 

Karin & Niels | getrouwd op 18.11.2016

"Wij wilden geen openingsdans doen op ons feest en bedachten dat we ons trouwfeest wilde openen met een film van onze trouwdag, zodat de avondgasten een beeld zouden hebben van onze dag. Via onze fotograaf zijn we bij Wendy terecht gekomen en vanaf de kennismaking hebben wij geen enkele twijfel gehad in Wendy, wat een leuke, lieve vrouw die haar vak goed verstaat. De same-day-edit was geweldig, wat ontzettend knap om in zo'n korte tijd zo'n gave film te maken waarin alle hoogtepunten van de dag verwerkt zitten. We zijn ook door bijna al onze gasten aangesproken over de film, hoe mooi iedereen het vond en hoe leuk de opening van de avond op deze manier was. Inmiddels hebben we de film al tientallen keren terug gekeken en het blijft elke keer genieten."

 

Dia & Sjaak | getrouwd op 11.11.2016

"Wow, wat was het fijn om Simon en jou om ons heen te hebben. Natuurlijk omdat jullie deze voor ons zo speciale dag zo fantastisch hebben vastgelegd. Maar stiekem hebben we ook erg genoten van de passie en professionaliteit die jullie uitstralen. Direct ‘volle bak’ aan de slag. Geweldig om jullie enthousiaste zoektocht naar de beste shots mee te maken en achteraf heeft het ons verwonderd dat jullie er tegelijkertijd in slagen geen afbreuk te doen aan de bijzondere, persoonlijke, en intieme momenten die bij zo’n dag horen. Sterker nog, ’t werd allemaal nog net ff specialer. Want wat is het leuk om de jurk te zien wapperen in de boomgaard waar we in de zomer zo veel tijd in doorbrengen en waar we een paar maanden geleden nog pruimen en appels plukten. Heb ik ’t nog niet eens gehad over de film, waar iedereen ons over aanspreekt en waar ik de volgende dag bij terugkeer naar huis op de pont (de veerbaas keek me wel heel raar aan) nog even wat traantjes om gelaten heb... Kortom, wij zijn zwaar onder de indruk. Diepe buiging!"

 

Maaike & Michael | getrouwd op 28.10.2016

"Nooit twijfelen en ALTIJD een videograaf nemen, dat is mijn eerste tip. Wendy haalt mij nog regelmatig uit mijn 'afterweddingdip', door weer heerlijk naar ons clipje te kijken. Het is toch onbetaalbaar om bewegende beelden te hebben van de mooiste dag van je leven?! Wat heeft zij een prachtige same day edit voor ons gemaakt. Wendy is ook superfijn om mee te werken. Ze is super aardig, doet haar ding zonder dat je het idee hebt dat je een camera op je neus hebt. Ook heeft ze een drone waarmee we een prachtige shot hebben van de kerk. Niet verder zoeken, WENDY IS EEN ABSOLUTE AANRADER!"

 

Linsey & Dennis | getrouwd op 12.09.2016

"Wat een fantastische vrouw! Dan heb ik het over onze videograaf Wendy. Met tranen in onze ogen hebben wij onze weddingclip al zo’n 100x gekeken. Wauw, wat is het onwijs gaaf om je mooiste dag van je leven te mogen herbeleven. Kippenvel en heel veel tranen van blijdschap! Wat hebben wij het getroffen met jou als onze videograaf. Tijdens de voorbereiding naar onze bruiloft hebben wij al veel leuke gesprekken samen gehad. Heerlijk hoe enthousiast je bent! Niet alleen je professionele, maar juist ook je persoonlijke aanpak heeft ons geraakt. Het was dan ook een genot om met je te mogen werken.

De bewegende en sprekende beelden uit de videoclip zijn goud waard! Zoals we ook zeiden in onze ‘vows’: voor vandaag én voor alle dagen van ons leven! We zijn dan ook heel benieuwd naar de trouwfilm om onze geloftes opnieuw te mogen horen.

Nogmaals dank, heel veel dank voor alles wat je voor mij en Dennis hebt gedaan. Een onvergetelijk weekend, waar we nog lang van gaan nagenieten. Onze Toscaanse droom is daarmee, mede door jouw perfecte en persoonlijke aanpak, uitgekomen!

Kort samengevat kan ik iedereen ‘MyWeddingvideo’ aanraden. Wij hopen je in de toekomst in ieder geval nog vaker (in beweging) te mogen zien!

Grazie mille!
Dennis ♡ Linsey

P.S. Ook mijn vader was heel blij met je hulp toen we samen in het fiatje mochten."

 

Marlous & Reinier | getrouwd op 09.09.2016

"Wat een fantastische, mooie weddingclip!! Wij hebben met tranen in onze ogen zitten kijken en laten het vol trots aan iedereen zien. Wij zijn zo blij dat jij de persoon bent geweest om onze dag te filmen en mee te maken, de clip ziet er zooo mooi uit, ik kan hem wel 100x opnieuw zien. Nogmaals bedankt voor alles, ik zal jou zeer zeker aanraden bij een ieder die een videograaf zoekt. Succes met alles wat de toekomst je brengen zal."

 

Noemie & Lodewick | getrouwd op 27 aug & 03 sept

"Wendy is een superheld. Ze heeft een ongelooflijk oog voor schoonheid, weet de mooiste kleinste lieve emotionele details te capteren en tegelijkertijd een giga scène te shooten (al dan niet met een drone). Ze loopt zichzelf 10.000 keer voorbij om maar niets te missen en ze is een absoluut plezier om erbij te hebben op jullie dag! Ze is super communicatief en heeft maar twee woorden nodig om te begrijpen wat je bedoelt. Op onze huwelijksdag maakte ze een same-day-edit waar 250 mensen op slag stil van werden. Achteraf maakte ze video's waarover iedereen maar blijft spreken. En terecht. Wendy is FANTASTISCH. Wij gaan haar een beetje missen nu onze trouwperiode voorbij is :) Gelukkig hebben we voor altijd de prachtige beelden die zij voor ons gemaakt heeft. We hadden ons geen mooiere herinnering kunnen bedenken. Dank je wel Wendy... xxx"

 

Coco & Nieck | getrouwd op 26.08.2016

"Wendy van MyWeddingVideo.nl heeft voor ons een prachtige herinnering gemaakt aan de mooiste dag van ons leven. We hadden het ons niet beter kunnen voorstellen, zowel haar werkwijze vooraf en gedurende de dag maar ook het eindresultaat!"

 

Kimanh & Viktor | getrouwd op 20.08.2016

"Wendy, wat kan ik nog meer zeggen dan wat ik al heb gezegd haha. Ik ben superblij dat je onze dag hebt vastgelegd. Je bent lekker creatief, doet lekker je ding met passie en je legt alle momenten vast zonder te erg aanwezig te zijn. Je bent gemakkelijk in de omgang en denkt goed mee. Ik kan niets anders zeggen behalve top!"

 

Jolanda & Pim | getrouwd op 22.07.2016

"Wendy, heel erg bedankt voor jouw bijdrage aan onze onvergetelijke, prachtige dag. Iedereen die wij de clip laten zien is vol lof over de professionaliteit en de prachtige film. Het geeft een goede impressie van onze speciale dag. Jouw hulp in de voorbereiding en tijdens de dag hebben er mede voor gezorgd dat de dag zeer ontspannen is verlopen. Voor alle mensen met trouwplannen en die een videograaaf overwegen: zeker doen (heeft echt toegevoegde waarde)! En kies voor Wendy!"

 

Anouk & Erwin | getrouwd op 08.07.2016

"Wat zijn wij blij met onze trouwclip! We hadden gekozen voor het 'same edit pakket' waarbij het clipje nog voor het feest op scherm wordt getoond. Het filmpje was zo mooi en iedereen in de zaal was ontroerd. Ook naderhand heb ik alleen maar ontroerende en mooie reacties gehad. Wendy heeft de details en de mooie momenten weten vast te leggen. Hierdoor geeft de clip precies weer hoe onze dag was: prachtig, beeldschoon en onvergetelijk. Een sprookje!"

 

Sandhya & Frank | getrouwd op 17.06.2016

"Wendy is een grandioos wijf. Ze is super gezellig, maar legt in de tussentijd wel even je bruiloft vast in de meest prachtige beelden. Na het zien van de final edit kregen we weer kippenvel en waren we weer even terug op het (ons!) landgoed."

 

Peti & Rob | getrouwd op 03.06.2016

"Wat heb jij onze dag goed vast weten te leggen in een mooie trouwclip! Telkens als we de clip terugkijken krijgen we weer het fijne gevoel van onze bijzondere dag terug. Wendy is heel enthousiast en draait haar hand niet om voor een lastig stukje filmen. Ze probeert zelf de kat uit de boom te halen als deze bijna op de trouwjurk zit, haha! We hebben lang getwijfeld of we wel een videograaf wilde op onze bruiloft maar daar hebben we zeker geen spijt van gehad. Het resultaat is het dubbel en dwars waard! Bedankt voor de mooie trouwclip, niet alleen wij maar ook onze gasten waren er erg van onder de indruk!"

 

Marleen & Pim | getrouwd op 13.05.2016

"Lieve Wendy, het zal hier ongetwijfeld vaker voorbij zijn gekomen, maar wanneer we de video voor de 80ste keer starten schieten de tranen ons alweer in de ogen. Wat heb jij een ongelooflijk mooie clip afgeleverd !! Dankjewel hiervoor! Wendy is ontzettend betrokken, ze werkt kei hard, ze is ontzettend lief, gedreven en ze straalt als je haar met video bezig ziet. Zoek niet verder, maar boek Wendy vandaag nog voor jullie droomdag! Nogmaals, dankjewel lieve Wendy, door jou is onze mooiste dag de aller aller mooiste dag geworden."

 

Anne & Stefan | getrouwd op 06.05.2016

"Voor ons zijn foto's en video's heeeel belangrijk .. Dit zijn tenslotte onbetaalbare herinneringen en wat is Wendy leuk zeg! Een fijn rustig gezellig persoon met goede ideeën, is duidelijk met afspraken en heel flexibel! Echt een aanrader is de Same Day Edit.. Ontzettend knap wat Wendy allemaal in die paar uurtjes kan monteren, echt super! Jij was een aanwinst voor onze dag en hebt het samen met Simon van photos4ever helemaal compleet gemaakt. We zien uit naar het eindresultaat!"

 

Celeste & Marcel | getrouwd op 22.04.2016

"Wat hebben wij genoten. Alles verliep vlekkeloos. Film is super mooi geworden. Genieten er nog elke keer van. Nogmaals bedankt Wendy""

 

Roos & Tim | getrouwd op 04.07.2015

"Zo mooi, zucht. Ik heb onze 'myweddingvideo' nu minstens 50 keer gekeken en kan er geen genoeg van krijgen. Iedereen die we de clip laten zien is zwaar onder de indruk. Zeer professioneel, een vakvrouw!"

 

Saskia & Menno | getrouwd op 28.06.2015

"Een 10 geven is een beetje gek en normaal doen wij dat ook niet, maar Wendy wat ben jij goed zeg! Wij zijn zo blij dat jij onze bruiloft hebt vast gelegd! De same day edit was prachtig en de gasten vonden het geweldig. Het is een wonder hoe jij de juiste momenten op het juiste moment weet vast te leggen! Daarom voor jou een 10!"

 

Wilma & Henk | getrouwd op 26.06.2015

"In juni 2015 zijn wij getrouwd en via de "weddingplanner" van het Zalmhuis (superlocatie te Rotterdam) zijn wij bij Cathy Hoogenboom (fotograaf) en Wendy Littel (videograaf) terechtgekomen. Twee superfijne vrouwen die hun vak goed verstaan. We kunnen werkelijk niets verzinnen wat ons is tegengevallen. Prachtige fotoreportage en een supermooie videoclip met mooie muziek. De videoclip is 's avonds, voordat wij met de 4 bruidsmeisjes de feestzaal in kwamen, getoond voor de gasten (wij stonden stiekem in de deuropening mee te kijken). De definitieve videoclip krijg je later toegestuurd; dan zit er nog een stukje van de avond bij. Geweldig!"

 

Helena & Jeff | getrouwd op 09.06.2015

"Onze trouwvideo?! Love love love. Super mooi gedaan, echt prachtig. Wij zijn heel blij met de video, onze complimenten. Heel knap hoe jij de hele bruiloft hebt weergegeven in 6 minuten.

Wij hebben niet gemerkt dat jij al deze momenten heb vastgelegd, jij was net als Cathy er wel maar ook weer niet, wat ons een fijn gevoel gaf.

Echt heel mooi hoe jij de momenten en alles er om heen hebt gefilmd. Elk detail staat er op. We zijn erg blij hoe onze trouwgeloftes door de video heen lopen. We kunnen niet wachten om de video aan iedereen te laten zien.

Nogmaals bedankt voor de video en je aanwezigheid op onze bruiloft! Jij en Cathy Hoogenboom hebben gezorgd voor een prachtige, fantastische, mooie en complete herinnering aan onze bruiloft.

Wij willen jullie als koppel van Dubbelinbeeld.nl aan iedereen aanraden. Met jullie als foto- en videograaf kan de herinnering aan de bruiloft niet meer stuk! De video en de foto's zijn speciaal, spontaan, mooi, romantisch en bijzonder. Je beleeft de dag weer opnieuw!"

 

Joyce & André | getrouwd op 05.06.2015

"Wij wisten eigenlijk al direct dat we naast een fotograaf ook heel graag een videograaf wilden inschakelen om onze mooie dag vast te leggen. Op de site van ThePerfectWedding.nl kwamen we MyWeddingVideo.nl tegen en Wendy springt er met haar originele, persoonlijke en liefdevolle trouwclips echt tussenuit t.o.v. van haar collega's. Ze heeft een hele frisse en ontspannen manier van werken. Wendy is enthousiast, creatief en stelt je op je gemak. Je kan merken dat ze haar vak met liefde en passie doet en dat zie je terug in alles.

Ze weet de juiste momenten op film te pakken en vervolgens te monteren in een prachtige clip wat qua timing op de muziek ook helemaal goed zit. Het belangrijkste misschien nog wel is dat het echt een film van onze dag is geworden. Geen standaard, dertien in een dozijn maar een film die de sfeer van onze trouwdag ademt en dat zorgt voor een levensechte herinnering. De same day edit op de dag zelf zorgt ervoor dat je avondgasten een goede indruk krijgen van de dag en voor de daggasten en het bruidspaar is het een prachtige terugblik (tip: houd tissues bij de hand).

Wij kozen voor 'Dubbelinbeeld.nl' want als kers op de taart heeft Wendy een onwijs toffe samenwerking met fotografe Cathy Hoogenboom. De dames zijn goed op elkaar ingespeeld, hebben samen en met het bruidspaar veel lol en het totale pakket: trouwclip, sameday edit en fotografie is ideaal. Als je tijdens het lezen van deze beoordeling nog geen contact hebt opgenomen met Wendy, waar wacht je nog op? MyWeddingVideo.nl - Dubbelinbeeld.nl is het dubbelendwars waard!"

 

Debbie & Jos | getrouwd op 30.05.2015

"Wendy Littel van My Wedding Video verdient voor ons in alle opzichten een dikke 10! Ze heeft ertoe bijgedragen dat onze prachtige dag nóg mooier werd dan wij hadden gehoopt. Wendy is een vakvrouw, professioneel, maar ook warm en betrokken. De videoclip (wij kozen voor de same day edit) is door ons, maar ook door onze familie en vrienden al vele malen bekeken en steeds weer blijft het mooi om te zien en horen wij complimenten over Wendy. Een fantastische herinnering aan een geweldig mooie dag. Nogmaals heel veel dank Wendy. Liefs, Jos & Debbie"

 

Acacia & Mark | getrouwd op 23.05.2015 & 29.05.2015

"De video’s van onze bruiloften zijn in een woord fenomenaal te noemen. Meervoud, want Wendy heeft zowel onze Nederlandse als Hindoestaanse bruiloft voor ons vastgelegd. Van beide dagen heeft ze voor ons fantastische beelden gemaakt, die de dagen op een perfecte manier weergeven. Van de belangrijke gebeurtenissen tot de kleine details, alles staat erop. De eerste keer dat we de video’s zagen, dachten we alleen maar: wauw! Dit gevoel is niet veranderd nadat we de video’s meerdere malen hebben bekeken, het blijft heerlijk om ernaar te kijken. Tijdens het voorbereidende gesprek was er meteen een klik en de verdere communicatie is ook altijd prettig en relaxed verlopen. Dit was op de trouwdagen niet anders. Door haar enthousiasme en prettige manier van werken, voelden wij ons totaal bij haar op ons gemak. Wendy, bedankt voor de geweldige video’s die je voor ons hebt gemaakt. Elke keer als we ernaar kijken, is het weer alsof we de dag herbeleven. We hadden hoge verwachtingen en die heb jij zeker overtroffen."

 

Wendy & Hilko | getrouwd op 22.05.2015

"Wat is Wendy fijn om mee te werken, een erg lieve en leuke meid! Het was net of ze er helemaal bij hoorde op onze trouwdag. We hebben veel lovende reacties gehad over onze same day edit en over Wendy zelf! Je hebt niet in de gaten dat ze aanwezig is en toch zet ze de mooiste momenten vast op de camera. Ze heeft onze dag prachtig vertaald in de Same Day Edit. Wij kunnen Wendy bij iedereen aanraden! Wij vinden een trouwfilm een echt toegevoegde waarde hebben. Zo fijn om thuis in alle rust alles terug te zien en na te genieten van je bruiloft. Wendy super bedankt voor je prachtige film!"

 

Annemieke & Martien | getrouwd op 13.05.2015

"Wendy heeft onze trouwdag geweldig mooi op film vastgelegd. Haar manier van werken is zeer prettig en niet storend, waardoor je je trouwdag beleeft alsof er niet gefilmd wordt. De samenwerking met onze fotografen verliep ook prima. Daarnaast is haar manier van monteren echt geweldig: ze weet ontzettend goed gebruik te maken van de muziek en special effects waardoor de film iets extra's krijgt. Wij genieten nog steeds!"

 

Lydia & Peter | getrouwd op 25.04.2015

"Wendy heeft 25 april jl. onze trouwdag gefilmd met als resultaat een prachtig trouwfilmpje! De same day edit op de dag zelf was fantastisch, heel erg leuk om al een terugblik te zien van wat overdag heeft plaatsgevonden met name ook voor de avondgasten. Verder is Wendy een hele prettige persoonlijkheid en we bevelen haar dan ook van harte aan! Nogmaals bedankt Wendy."

 

Evelien & Vincent | getrouwd op 17.04.2015

"Als je de film kijkt heb je gewoon een WOW moment. Zo mooi hoe Wendy de dag van je leven zo kan vast leggen, zonder dat je er erg in hebt dat ze er is en zulke mooie beelden maakt. Zeker een aanrader als je een film van je bruiloft wilt hebben!"

 

Sonja & Klaas | getrouwd op 11.04.2015

"We hebben de film inmiddels al vaak bekeken. Hij is in 1 woord: waanzinnig! We willen je heel erg bedanken voor het vastleggen van onze mooiste dag. Een betere herinnering hadden we ons niet kunnen wensen. Zo ontzettend knap hoe jij het hele verhaal van onze dag zo goed hebt kunnen weergeven. De sfeer, de emoties en alle waardevolle momenten zijn terug te zien. Het is echt een toegevoegde waarde van onze dag! We hebben veel complimenten gehad na de vertoning 's avonds op het feest. Bij deze: die zijn allemaal voor jou! We genieten nog steeds na!"

 

Erika & Jeroen | getrouwd op 24.12.2014

"Wendy heeft onze trouwdag 24-12 2014 op Landgoed Waterland vastgelegd. Dit was de beste keuze die wij hebben gemaakt. Wendy is een supervrouw, zij staat zo dicht bij je dat je het gevoel hebt dat je een dierbare om je heen hebt lopen. Hierdoor ben je jezelf en krijg je de mooiste beelden terug. Wendy heeft aan een half woord genoeg en legt de mooiste herinneringen vast. Geen vraag is te gek. De clip die Wendy heeft gemaakt is zo typisch "ons" met hele mooie tastbare herinneringen. Wil je je trouwdag gefilmd hebben denk dan aan Wendy. Na een gesprek begrijp je precies wat wij bedoelen."

 

Linda & Arne | getrouwd op 03.10.2014

"In een woord: briljant! Wendy is niet alleen een enorm lief persoon maar vooral ook een steengoede professional in haar vak. Wat zij voor elkaar krijgt om tot stand te laten komen in één dag; we begrijpen het nu nog niet. Ontelbare complimenten hebben wij gehad op de same day edit wat écht een toegevoegde waarde is aan je bruiloft. De rest van ons leven hebben wij deze prachtige beelden om terug te kijken. Ik sta niet graag in het middelpunt van de belangstelling maar met Wendy voelt het als een gezellig kletsmomentje. Geen serieus gedoe maar lekker ontspannen; dat zie je, dat voel je. Prachtig!"

 

Lisette & Martijn | getrouwd op 27.09.2014

"We willen je ONWIJS bedanken voor de mooie film die we binnen hebben gekregen! Dat was toch wel een van de mooiste cadeautjes dit jaar ;) We zijn er super blij mee! Uiteraard raden we je aan bij alle vrienden/familie en kennissen die nog gaan trouwen. Je bent een grote toevoeging geweest voor onze bruiloft; dank daarvoor!"

 

Daisy & Andy | getrouwd op 12.09.2014

"Wat een prachtige herinnering is dit aan je trouwdag. Met de same-day edit waren onze gasten echt verrast en heeft iedereen genoten van het prachtige filmpje. Wij willen dan ook iedereen aanraden om zeker in zee te gaan met Wendy!!"

 

Brenda & Tom | getrouwd op 08.08.2014

"Wel..niet..wel..niet...WEL!!! Wij zaten in dubio, wat doen we? Laten we onze prachtige dag vastleggen door een fotograaf én een videograaf of alleen een fotograaf? Al snel waren wij eruit, alle 2!! En totaal geen spijt! Want wat is het geweldig om de mooiste dag van je leven nog tal van keren terug te kijken. Wat wij zo mooi vinden aan de film, is dat je elke keer dat je hem terug kijkt, de dag weer opnieuw beleeft. Wendy is een hele fijne meid om mee te werken! Ze weet precies waar ze op moet letten en de kleinste details heeft zij in de gaten! In 1 woord geweldig. En wat helemaal leuk was, terwijl wij aan het toosten waren is Wendy de film gaan bewerken en kregen de gasten tijdens het feest de film al te zien!

Wendy, nogmaals bedankt voor je fijne medewerking en de onwijs mooie film!! Je bent een kanjer!!

Liefs Tom & Brenda"

 

Nicole & David | getrouwd op 20.06.2014

"Het contact was erg goed en gezellig, op de dag zelf hebben we de camera haast niet gezien zo subtiel is het verlopen. De resultaten zijn verbluffend! Aanvankelijk twijfelde we over het laten maken van een video, achteraf zijn we zeer blij. De video geeft de dag en emoties goed weer en zullen we zeker vaak terug kijken."

 

Jess & Frank | getrouwd op 02.06.2014

"Het is een droom om met Wendy samen te werken en het resultaat is het beste dat wij zijn tegengekomen. Wij twijfelen er geen moment aan om Wendy aan te bevelen!"

 

Bettie & Jorrit | getrouwd op 31.05.2014

"Wendy, super bedankt dat je de mooiste momenten van ons leven hebt vastgelegd, we zullen nog heel vaak het filmpje bekijken!"

 

Froukje & Marvin | getrouwd op 28.05.2014

"Wendy is een geweldige persoonlijkheid om als videograaf bij je te hebben tijdens je bruiloft! Alles voelde heel ongedwongen en er werd veel gelachen, ook is ze heel lief! Het eindresultaat hadden we van te voren niet durven dromen en ook al onze gasten hebben met tranen in hun ogen genoten van de same day edit! De mogelijkheid om aan het begin van je feest al een same day edit af te kunnen spelen is zo geweldig, al je avondgasten zitten ook in een mum van tijd in de romantische bubbel en zijn startklaar om een topavond te maken! MyWeddingVideo.nl is zeker een aanrader!!"

 

Sandra & Pjotr | getrouwd op 24.05.2014

"Wendy heeft onze dag prachtig in beeld gebracht, achteraf zijn we er nog blijer mee dan we van tevoren dachten. We kijken de film steeds terug, vaker dan de foto's. Ook de kinderen vinden het super om hun zelf zo in de film te zien. Een mooie herinnering van Onze grote dag!"

 

Sofie & Victor | getrouwd op 16.05.2014

"Nadat onze eerst gekozen videograaf met de noorderzon vertrokken was, gelukkig zonder aanbetaling of iets, hebben we relatief laat MyWeddingVideo nog weten te strikken. En wat is dat ons goed bevallen. Goed meegedacht en opties aangedragen waar we zelf nog niet over nagedacht hadden. Het eindresultaat mocht er ook zeker zijn. De presentatie op de feestavond is één van de dingen die onze gasten zich nog zeer goed herinneren en waar zij zeer positief over waren."

 

Elaine & Piet | getrouwd op 05.04.2014

"In een woord geweldig. Prachtig werk geleverd. Gaf goede tips. Eindresultaat is prachtig. Zou je bij iedereen aanraden."

 

Carola & Jeroen | getrouwd op 04.04.2014

"Wendy heeft onze dag prachtig vastgelegd! We kunnen geen genoeg krijgen van de clip, vooral omdat in de clip het gevoel en de emoties zo mooi zijn vastgelegd dat het ons weer terugbrengt in het moment. De muziek en de beelden sluiten mooi op elkaar aan. We hebben ook niet veel gemerkt vd aanwezigheid van Wendy, waardoor het erg ongedwongen was en we hebben ook veel lol gehad met de fotografen erbij! Ondanks een kleine tegenvaller met de statiefcamera, is het eindresultaat fantastisch! We kunnen Wendy van harte aanbevelen!"

 

Jose & Arjen | getrouwd op 08.02.2014

"Wendy, wat heb je de sfeer van onze dag goed weer gegeven! Echt super om terug te kijken. Humor, emotie en het gevoel van onze dag is terug te zien in de clip. De jongens vinden het een feest om het terug te zien en vinden het jammer dat het afgelopen is. Maar door de film kunnen we toch nog een beetje terug in de tijd! Heerlijk!"

 

Inge & Walter | getrouwd op 18.12.2013

"We hebben Wendy op een vrij laat moment benaderd met de vraag of zij een deel van onze dag wilde vastleggen. Heel belangrijk is het om een goed gevoel bij iemand te hebben omdat het toch een hele spannende en belangrijke dag is. Onze fotograaf hadden we al langere tijd besproken. Het was voor ons even wennen aan het idee om er ook een videograaf bij te hebben. Maar Wendy was/is heel vriendelijk en ook gewoon heel gezellig en fijn om erbij te hebben. Het voelde meer als een gast :-) Wij wilden spontane beelden, geen geposeerde beelden en dat is helemaal goed gekomen. Wendy vond haar weg en we merkten nauwelijks dat zij er was (dat is positief bedoeld:-) We wilden heel graag de volledige ceremonie ontvangen en daarnaast heeft Wendy een prachtige en hartverwarmende clip gemaakt van bijzondere, gekke, mooie en emotionele momenten. We zijn heel erg blij met deze clip en hebben er absoluut geen spijt van dat we toch hebben gekozen voor een videograaf. We zijn getrouwd in de decembermaand in het prachtige kasteel Wijenburg in Echteld. Wendy heel erg bedankt!! Je krijgt van ons een dikke 10!!"

 

Seline & Bert-Jan | getrouwd op 20.09.2013

"Het inhuren van MyWeddingVideo.nl om onze trouwdag vast te leggen was een hele goede keuze! We hebben gekozen voor een same day edit en een dagweergave. En ik moet toegeven dat nu, een half jaar na onze trouwerij, we de video’s nog bijna wekelijks bekijken. Vooral voor de kinderen is het een hele tastbare herinnering aan onze trouwdag en voor ons natuurlijk ook! Op de dag zelf is Wendy bijna onzichtbaar en heel fijn in de omgang. Ze is heel professioneel en weet precies alle momenten te pakken waarvan je hoop dat ze ze heeft. Tijdens het diner is ze gaan monteren en toen konden we aan het begin van de feestavond de same day edit laten zien aan alle gasten, heel geslaagd en unieke toevoeging aan ons feest! De dagweergave is ook super, het is een langer filmpje en daardoor bevat het nog meer beelden van onze speciale dag. We beleven hierdoor onze mooiste dag nog heel vaak opnieuw en gunnen iedereen een 'Wendy' op hun trouwerij!"

 

Maaike & Marieke | getrouwd op 16.09.2013

"Wendy is een heel professioneel maar zeer gezellige vrouw. We hadden gelijk een klik, ze denkt mee, is enthousiast en we hebben ontzettend veel lol ook gehad tijdens de shoot. Tijdens de ceremonie en taart en toost merk je haar niet terwijl ze ondertussen wel de mooiste beelden schiet. En het uiteindelijke resultaat op de avond was zo super, een hele mooie afsluiting van de dag en een top begin van de avond. Onze gasten waren zeer onder de indruk en zelfs geëmotioneerd. We hebben in de eerste week elke dag even naar de clip gekeken en nagenoten! Wil je een mooie herinnering van de dag dan is Wendy diegene die je moet hebben. Bedankt wen!!! Wij zijn super blij met de clip. Succes met nog heel veel mooie clips maken."

 

Hanni & Selcuk | getrouwd op 25.08.2013

"In twee woorden, allemachtig prachtig! Op internet kan je veel aanbod vinden van videografen, en toen kwamen we uit op myweddingvideo.nl. Na het bekijken van een aantal voorbeelden viel het ons direct op dat de videobeelden zijn afgestemd op de muziek. Hier zit een bepaalde visie achter, een visie dat bij vele andere videografen ontbreekt. Daarnaast zijn de beelden van zeer goede kwaliteit. Het eindresultaat is meer dan perfect. De emoties zijn zeer goed in beeld gebracht en de montage en muziek zijn goed hierop afgestemd. De same day edit heeft ons tijdens de bruiloft erg verrast. Ongelofelijk dat Wendy dit in korte tijd heeft kunnen waarmaken. Alle gasten waren zeer onder de indruk en wij natuurlijk ook. Bedankt Wendy! Behalve dat je enorm goed bent in je vak was je ook een hele leuke gast op ons bruiloft. Wij zullen jou en het eindresultaat nooit vergeten!"

 

Laurian & Robert | getrouwd op 23.08.2013

"Afgelopen vrijdag lag er een fantastische verrassing in onze brievenbus..!! Wat is de video supergaaf geworden zeg!! Helemaal geworden zoals we gehoopt hadden: een hele mooie weergave van onze dag, de emoties van ons en van de gasten, de locatie... We zijn er echt heel blij mee en willen je dan ook van harte bedanken voor jouw inzet en het eindresultaat. We zullen je zeker aanraden bij onze vrienden!"

 

Elsa & Niels | getrouwd op 09.08.2013

"Wendy is heel flexibel: Ze heeft op haar verjaardag onze bruiloft gefilmd en is van 's ochtends vroeg tot aan het begin van de avond gebleven! Op de dag zelf is Wendy bijna onzichtbaar; je hebt niet altijd door dat ze staat te filmen en dat levert hele mooie, "echte" beelden op. Verder denkt Wendy echt met je mee. Toen wij niet helemaal goed wisten hoe we de uren het beste konden indelen, kwam ze met het idee om tijdens ons diner de clip te monteren. De clip was na het diner al af, en konden we aan het begin van ons feest met al onze gasten bekijken. Dit was echt een succes! Zowel de dag- als avondgasten vonden het super leuk om te zien hoe wij de dag beleefd hadden. Ze waren zeer onder de indruk en er werd nog lang over nagepraat. Tijdens onze huwelijksreis hebben we de clip meerdere malen bekeken. De "same day edit" is dus echt een aanrader! Wij zijn heel blij met dit mooie aandenken aan onze bruiloft!"

 

Sandra & Dennis | getrouwd op 20.07.2013

"Wij waren op zoek naar een videograaf om voor ons een same day edit te maken en een dagweergave van onze bruiloft. Na veel zoekwerk op het internet zijn we bij Wendy uitgekomen. En wat zijn we blij dat we haar gevonden hebben. Ze is zo goed in haar werk! Onze verwachtingen waren al heel hoog na alles wat we van haar hadden gezien, maar zelfs die heeft ze dubbel en dwars overtroffen. Ze is een heel fijn persoon om om je heen te hebben. Lief, gezellig en behulpzaam. Op de dag zelf merk je amper dat er iemand aan het filmen is, hierdoor zijn de beelden ongedwongen en echt. Dat maakt het juist ook zo mooi! En doordat ze zo creatief is weet ze er ook leuke twists aan te geven waardoor het alles behalve standaard is. Alles is van top kwaliteit, en dat is ook het enige wat ze zelf goed genoeg vind dat merk je aan alles wat ze doet! De same day edit was al zo mooi geworden, het was toen alleen nog even een paar weekjes wachten op de dagweergave. Deze was zo mooi verpakt, echt een cadeautje om uit te pakken en de dag weer helemaal opnieuw kunnen beleven."

 

Nina & Thomas | getrouwd op 06.07.2013

"Although I was personally hesitant to hire a videographer next to the photographer I am glad my wife decided otherwise. Wendy was great in the planning and almost 'invisible' on site during the day. The video result was great and any request on the editing were done as we requested. Can certainly recommend Wendy for your wedding."

 

Simone & Jurgen | getrouwd op 31.05.2013

"Wendy is een rustig en aardig persoon om op zo'n spannende dag om je heen te hebben. Ze is de hele dag bij ons geweest en we hebben het vaak niet eens gemerkt dat ze er was. Ze heeft onze bruiloft prachtig weergegeven. Niet alleen ons maar ook alle dierbare mensen om ons heen zijn voor eeuwig vastgelegd. Er staan zelfs momenten op die we zelf niet hebben opgemerkt. Lieve Wendy, Super bedankt dat je deze dag tot een onvergetelijke dag hebt gemaakt!"

 

Lotte & Jos | getrouwd op 24.05.2013

"Het was ontzettend leuk en prettig om met Wendy samen te werken. Van te voren alles goed besproken en bij vragen kreeg je direct antwoord. Op de dag zelf doet ze haar werk en loopt niemand in de weg. Juist erg leuk gezelschap om er die dag bij te hebben. En het eindresultaat.....Is prachtig geworden!"

 

Marjolein & Paul | getrouwd op 03.05.2013

"Er zijn geen woorden voor hoe blij we zijn met het eindresultaat van de videoclip die Wendy voor ons gemaakt heeft. Wat is het een mooi geheel geworden en wat is dit een dierbare herinnering voor altijd!!! Wij willen Wendy nogmaals enorm bedanken voor alle goede zorgen, voor het geweldige werk dat zij geleverd heeft en voor haar professionaliteit. Wendy is naast een gedreven videograaf tevens een heel liefdevol persoon en zij heeft een hele belangrijke bijdrage geleverd aan onze onvergetelijke, grote dag! Wij zouden iedereen aan willen raden om een videoclip te laten maken bij MyWeddingVideo.nl want dit is zeer zeker een toegevoegde waarde aan een blijvende herrinering van een prachtige dag!"

 

Angelique & Dennis | getrouwd op 12.12.2012

"Op 12-12-2012 zijn wij getrouwd, na lang speuren op het het internet zijn wij bij Wendy terecht gekomen. Na het bekijken van de filmpjes op haar site, waren wij zo enthousiast dat we contact met haar hebben gezocht. Na een leuke spontane kennismaking bij ons thuis, waarin alles goed en duidelijk werd besproken, was de grote dag daar. En inderdaad, je hebt totaal niet in de gaten dat Wendy aanwezig is, je kan zien dat ze ervaring heeft. Ze is ook erg gezellig! Het eindresultaat is super geworden... wij hebben nu een mooie herinnering op dvd voor de rest van ons leven die wij nog vaak zullen bekijken. Wendy bedankt voor alles, en leuk dat je erbij was!"

 

Caroline & Bonne | getrouwd op 28.09.2012

"Op 28 september 2012 zijn wij getrouwd. Als cadeau kregen wij van onze familie videograaf Wendy Littel op bezoek. Bij aankomst werd het professionele materiaal uit de tas getoverd en de camera op ons gericht. Wat een verrassing maar ook even wennen. Al snel voelden wij ons op ons gemak en is zij de hele dag met ons mee geweest, wat heel prettig en natuurlijk aanvoelde. En dan het eindresultaat; een fantastische clip en film! Regelmatig kijken wij terug naar onze mooiste en liefdevolle dag. Wat een geweldig cadeau, veel mooier en waardevoller dan we vooraf hadden kunnen bedenken. Wendy, bedankt!"

 

Vanna & Jan Pedro | getrouwd op 15.09.2012

"Wij zijn 15 september getrouwd in Maastricht en besloten op het laatste moment (2 weken van te voren) toch een videograaf in te huren. En dat werd Wendy Littel van MyWeddingVideo.nl. Dat was een super goede keuze!! Wendy is professioneel en flexibel. Ze heeft echt prachtige beelden gemaakt van ons en onze dierbaren en de clip en de dagweergave geven precies weer hoe waanzinnig mooi de dag is geweest. De manier waarop zij de beelden met de muziek heeft gecombineerd en hoe verschrikkelijk mooi ze de emoties heeft vast kunnen leggen op beeld is echt perfect. We hebben de link naar iedereen gestuurd, en ook naar diegenen die er niet bij konden zijn. Op deze manier kan iedereen nog een beetje (na) genieten van deze mooie dag. We kunnen het echt iedereen aanraden."

 

Sascha & Marcel | getrouwd op 13.09.2012

"Slechts 1 week voor onze bruiloft hebben wij Wendy ingeschakeld. Op de dag zelf merk je niet dat ze er is en dan zie je het resultaat....echt prachtig! De clip was ontzettend snel klaar. Hierdoor konden wij al heel snel genieten van de prachtige beelden. De muziek is prachtig verwerkt in de video. Als we heel eerlijk zijn, dan is een video eigenlijk leuker dan een fotoboek..."

 

Marleen & Ruud | getrouwd op 06.07.2012

"MyWeddingVideo.nl heeft onze bruiloft vastgelegd en hier een hele mooie video van gemaakt. Bij het zien van deze video beleven wij onze mooie dag steeds weer opnieuw, dit is een bijzonder mooi aandenken aan ons huwelijk. Op de dag zelf is Wendy bijna onzichtbaar, zodat je zelf en de gasten niet bewust zijn dat iemand staat te filmen. Dit maakt dat er veel mooie spontane momenten worden vastgelegd. Wij zijn dan ook heel blij dat Wendy bij onze dag aanwezig was!"

 

Jojanneke & Jaap-Jene | getrouwd op 25.05.2012

"Vrij laat in de planning kwamen we op het idee om onze bruiloft ook op video vast te leggen. Via via zijn we met Wendy in contact gekomen en wat een top resultaat. Tijdens de bruiloft hadden we amper door dat we werden gefilmd maar de beelden zijn prachtig en ontzettend intiem. De samenwerking voor en na verliep ook super. Al onze wensen zijn prachtig verwerkt en het eindproduct was beter dan dat we gehoopt hadden. Wat ons betreft een aanrader!"

 

Angela & Ed | getrouwd op 01.09.2011

"Wendy is bij ons de hele dag aanwezig geweest. Vanaf de kapper tot het feest! Hierdoor hebben we een fantastische film van onze bruiloft gekregen. Het resultaat is heel indrukwekkend. De korte film kregen we al tijdens onze huwelijksreis. Hierdoor konden we toen de dag al weer herbeleven. Deze film geeft heel snel een waanzinnige impressie van de dag. De lange film is een hele goede compilatie van de dag. We vonden het erg knap hoe Wendy beeld en muziek samenvoegde. Het beeld en de muziek sluiten feiloos op elkaar aan (ritme, overgangen etc.). Waanzinning knap hoe ze dit doet! We genieten nog regelmatig na van de video's."