Laura & Jan Willem | 25.08.2016
Geplaatst op 9 november 2016   |   Muziek: Guus Meeuwis - Jij bent de liefde

'Uitzonderlijk warme dag voor eind augustus'... Zo opende het nieuws vanmorgen op de radio. En wat leuk! Wij mochten op pad voor de bruiloft van Laura & Jan Willem. Onze dubbelinbeeld.nl wekkers konden we vandaag een paar uur later zetten dan 'normaal'. Om 10.30 uur werden we namelijk verwacht bij Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn waar langzaam maar zeker de voorbereidingen getroffen werden. Na wat mooie locatieshots én de jurk vanuit verschillende hoeken vastgelegd te hebben, werd gestart met de bruidsmake-up van Laura. Met de minuut werd ze mooier dan ze al was. In de tussentijd werd er een paar kamers verderop een strijkplank en strijkijzer tevoorschijn getoverd om de laatste hand te leggen aan het overhemd van Jan Willem. Hij liet dit graag over aan zijn schoonmoeder. Eenmaal aangekleed zijn wij weer teruggegaan naar Laura die samen met haar moeder klaar was om de jurk aan te trekken.

In de tussentijd verzamelde zich wat familie onderaan de trap om de eerste ontmoeting van het bruidspaar van een afstandje te aanschouwen. Een prachtig moment en wat was Jan Willem onder de indruk! Al snel zijn we de mooie tuinen van het kasteel in gegaan voor de fotoshoot. We werden met wat extra flesjes water naar buiten gestuurd, want wat was het een hete dag met 32 graden op de meter!

Om 16 uur was het moment dan echt daar, de ceremonie! Laura werd weggegeven door haar vader, een mooiere entree had ze zich niet kunnen wensen. Na prachtige geloften en elkaar eeuwige trouw te hebben beloofd was het tijd om de bruidstaart aan te snijden en lekker te borrelen met de gasten. Al snel daarna zijn wij het café van het kasteel ingedoken om... de eerste fotoselectie te maken en aan de same day edit te werken. De avond werd geopend met de trouwclip waarna het kersverse bruidspaar van de trap kwam en onder luid applaus een mooie openingsdans liet zien. Een prachtige dag met nog mooiere herinneringen! Van harte Laura & Jan Willem en heel veel geluk in Australië met z'n tweetjes!